Λίγα λόγια για εμάς

Το ηλεκτρονικό κατάστημα PharmacyBeaute αποτελεί την ψηφιακή προέκταση του φαρμακείου της Μαρίας Ζουτοπούλου που εδρεύει στη διεύθυνση Γ. Παπανικολάου 74 στα Πεύκα Θεσσαλονίκης, αποτελώντας από το 2006 το σύμμαχο σας και το σύμβουλο σας σε προϊόντα ομορφιάς και υγείας. Το φαρμακείο υποστηρίζεται από φαρμακοποιούς και τεχνικούς φαρμάκων, καλλυντικών και παρεμφερών προϊόντων, θέτοντας τις βάσεις για μια άμεση & άρτια εξυπηρέτηση.

Το PharmacyBeaute έγινε ο φαρμακοποιός σας, ο προσωπικός σας σύμβουλος και ο αγαπημένος σας προορισμός για να προμηθευτείτε όλα τα απαραίτητα προϊόντα υγείας και ομορφιάς για εσάς και την οικογένειά σας. Μια πλούσια ποικιλία προϊόντων είναι άμεσα διαθέσιμη για κάθε πτυχή της ζωής σας, ενώ η άρτια εκπαιδευμένη ομάδα μας, είναι διαθέσιμη να σας εξυπηρετήσει και να σας συμβουλεύσει σε κάθε άκρη Ελλάδας.

Στόχος μας δεν είναι μόνο να σας δώσουμε την ευκαιρία σε μοναδικές προσφορές που θα εξυπηρετήσουν την καθημερινότητα σας αλλά και να σας καθοδηγήσουμε ώστε να ικανοποιήσετε επαρκώς τις ανάγκες σας, προτείνοντας σας λύσεις όσο μακριά και αν βρίσκεστε.

Μέσα από το ανανεωμένο PharmacyBeaute, το ταξίδι σας στον κόσμος της υγείας και της ομορφιάς, γίνεται πιο πλούσιο, πιο φιλικό, πιο ευχάριστο. Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση!